Training op maat

De Cycle Coach staat voor een hoge kwaliteit aan trainingen. Wil je als sportschool eigenaar meer kwaliteit kunnen bieden aan je leden, de lessen beter laten verlopen en daardoor enthousiaste mensen aan je binden? De Cycle Coach denkt graag met je mee om dit te verwezenlijken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Graag brengen we je wensen in kaart om tot een concreet plan te komen. Enkele mogelijkheden zijn:

MYSTERY GUEST

Om de kwaliteit van de lessen te verhogen en zo het enthousiasme van de leden te behouden is een soepel lopende les van groot belang. Iedere groep is anders en de invloed van de instructeur is groot. De Cycle Coach komt langs als mystery guest en volgt de les met de instructeur. Na afloop maakt de Cycle Coach zich bekend aan de instructeur en volgt er een evaluatie over de les. Met de feedback over wat beter zou kunnen biedt de Cycle Coach direct handvatten om zowel de les als de instructeur naar een hoger niveau te tillen. Eventueel kan de instructeur instromen in de training voor instructeurs.

TRAINING INSTRUCTEURS

Tijdens deze opleiding leert de (aankomend) instructeur alles wat nodig is voor een goede training. Hoe je een les goed laat verlopen en hoe je het uiterste uit de groep haalt. De lessen gaan over persoonlijke vaardigheden en lesopbouw. We gaan dieper in op de manier waarop je met klanten omgaat, maar ook gaan we uitgebreider in op anatomie. Belangrijk aandachtspunt in de training is het profiel van de instructeur. Past deze bij de groep en durft de instructeur van rol te wisselen? Kan hij schakelen tussen politicus en quizmaster?

CURSUS MASTERENTERTRAINER

Centraal in deze cursus staat de ervaren instructeur. We gaan hier voor hoge cijfers, een 8 is net voldoende. Streefcijfers zijn 9 en hoger. Instructeurs die MasterEntertrainer willen worden, moeten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van persoonlijke presentatie, gastheerschap, ervaring, enthousiasme, vriendelijkheid, kwaliteit van lesgeven en muziekkeuze.

Wil je je instructeurs op hoog niveau training laten geven of ben je zelf als trainer op zoek naar perfectie? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden bij de Cycle Coach.