Sportscholen

MasterEntertrainer

Igor Boon

Flexibel

Veel sportscholen ervaren problemen, zodra de vaste instructeur niet beschikbaar is. Op korte termijn een andere instructeur vinden is lastig en indien er geen instructeur gevonden wordt, kan de training niet doorgaan of er wordt op laag niveau getraind. Sportscholen willen hun leden natuurlijk een training afleveren die past bij de afgesproken financiƫle vergoeding of het afgesloten abonnement dat door de deelnemers betaald is.

Een zoektocht naar een flexibel in te zetten instructeur is lastig en tijdrovend, maar doordat de Cycle Coach flexibel in te zetten is, bespaar je je veel tijd en moeite.

Ledenbehoud / retentie

Ledenbehoud voor sportscholen is een belangrijk en hedendaags probleem. Het terugbrengen van de retentie door een continu aanbod aan trainingen, maar ook de focus op kwaliteit, uitdaging en vernieuwing zijn belangrijke onderdelen om leden aan de sportschool te binden.
De Cycle Coach draagt bij aan ledenbehoud door flexibel in te kunnen vallen om lesuitval te voorkomen, maar ook voor verrassende en creatieve lesstof voor meer uitdaging en variatie.

Creatief en persoonlijk

Bij deelnemers die altijd door dezelfde instructeur getraind worden ligt verveling op de loer. Om het optimale resultaat uit een training te kunnen halen is het niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk om regelmatig te veranderen van aanpak. Met een vaste trainer is er een groter risico op verveling of een minder intensieve training met een verminderd resultaat tot gevolg.

Het vinden van een trainer met een andere, meer creatieve aanpak van de training zonder dat je vast komt te zitten aan langdurige contracten is niet eenvoudig. De Cycle Coach bespreekt graag de wensen voor een creatieve training met een andere aanpak, waarmee de leden uit hun comfortzone worden gehaald.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met de Cycle Coach voor meer informatie of het maken van een afspraak.
NAAR CONTACT