Over de CycleCoach

MasterEntertrainer

Igor Boon

OVER CYCLE COACH

De Cycle Coach biedt een dienst aan in de vorm van een spinning training op hoog niveau. Met een uitgebreid CV aan trainingen/cursussen/opleidingen bij gerenommeerde organisaties als Les Mills en Madd Dogg gefundeerd op een sterke Aalo opleiding en een zeer lange ervaring haal je met de Cycle Coach kwaliteit in huis.

Daarnaast heeft de Cycle Coach een andere benadering dan andere instructeurs. De Cycle Coach is zeer creatief in de trainingen door een verrassende muziekkeuze, maar ook door het aannemen van verschillende rollen tijdens de training. Van politicus tot quizmaster en alles wat daartussen zit.

Daarnaast heeft de Cycle Coach een persoonlijke benadering, waardoor middels overleg een mooie interactie ontstaat tussen groep en instructeur. Het vooraf kenbaar maken van de wensen van de groep of het individu geeft de Cycle Coach de mogelijkheid om hierop in te spelen. En vanzelfsprekend kan achteraf geëvalueerd worden, waarbij de feedback toegepast kan worden in een volgende training.

“In mijn lessen moet alles kloppen. Ik laat niets aan het toeval over”.