Coaching to Challenge

Beschrijving:

Een High Intensity masterclass die anders is dan anders. Een masterclass waarbij je leert om je deelnemers volledig uit hun comfortzone te halen. Waarbij er meer verdieping, bewustzijn en beleving gecreëerd wordt. Dit noemen we de Coaching to Challenge masterclass. Sluit aan bij deze masterclass van de Cycle Coach. Met coaching van onze MasterEntertrainer leer je jouw deelnemers trainen op een volledig ander niveau met meer aandacht voor beleving, bewustzijn en verdieping.

Deze Coaching to Challenge training (HIT-training) op de indoor spinfietsen duurt zo’n 30-35 minuten. De workout is kort en zeer intensief. Tijdens deze training is er meer aandacht voor de verdieping in de muziek en creëert de Cycle Coach meer bewustzijn over de invloed van de training op jouw deelnemers. Door een zware belasting te doen op de spieren geef je ze een prikkel om krachtiger te worden. Dit resulteert in een snelle vetverbranding en spieropbouw waardoor het lichaam strakker wordt en de conditie toeneemt. De hoge intensiteit en de aangepaste coaching haalt jouw deelnemers volledig uit hun comfortzone. En dat zorgt voor een nog optimaler trainingsresultaat.

Deze training kent meer coaching momenten, waarbij de inspirerende muziek zorgt voor meer verdieping en een optimale focus. Meld je snel aan voor deze uitdaging.

Voorafgaand aan de masterclass krijg je een professionele spiergel. Na afloop is er gelegenheid voor een evaluatie, waarbij we de ervaringen van de masterclass samen
delen. Ondertussen geniet je van een sportdrank die bij de masterclass is inbegrepen. Boek je Masterclass Coaching to Challenge met de MasterEntertrainer hier. De masterclass duurt 30-35 minuten plus vooraf 15 minuten uitleg en achteraf 15 minuten evaluatie.

Kortom:

Je ondergaat een training die anders is dan anders

Je ontvangt meer coaching voor een nog optimalere training

Je durft buiten je comfortzone te gaan

Je ervaart meer beleving en verdieping in muziek en performance

Je wordt beter in Coaching to Challenge

Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding