Bedrijven

MasterEntertrainer

Igor Boon

Bij bedrijven met een eigen sportfaciliteit is de noodzaak van een goede training belangrijk voor interne motivatie, verzuim en teambuilding. De Cycle Coach draagt hieraan bij door flexibel in te kunnen vallen om lesuitval te voorkomen, maar ook voor verrassende en creatieve lesstof voor meer uitdaging en variatie.

Flexibel

Veel bedrijven ervaren problemen zodra de vaste instructeur niet beschikbaar is. Op korte termijn een andere instructeur vinden is lastig en indien er geen instructeur gevonden wordt, kan de training niet doorgaan of er wordt op laag niveau getraind.

Een zoektocht naar een flexibel in te zetten instructeur is lastig en tijdrovend, maar doordat de Cycle Coach flexibel in te zetten is bespaar je je veel tijd en moeite.

Tijd

Bij het trainen van medewerkers zijn er strakke tijdschema’s voor zowel deelnemers als de ruimten waarin getraind kan worden. Binnen de agenda’s van deelnemers is weinig ruimte om trainingen op een ander moment in te halen. Het voorkomen van uitvallende trainingen is een steeds meer actueel onderwerp. Het verplaatsen van trainingen bij uitval van een instructeur is lastig, waardoor het gros van de deelnemers uiteindelijk niet traint.

Werkgeverschap

Fitte medewerkers zijn productiever, vertrekken minder snel naar een andere werkgever en het trainen met collega’s zorgt voor een sterkere band in het team. De huidige arbeidsmarkt focust zich naast goede primaire arbeidsvoorwaarden met name op aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder sport. Werkgevers onderscheiden zich hiermee in de krappe arbeidsmarkt. Hoogwaardige en persoonlijke sportbegeleiding staan hoog op de lijst met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Creatief en persoonlijk

Bij deelnemers die altijd door dezelfde instructeur getraind worden ligt verveling op de loer. Om het optimale resultaat uit een training te kunnen halen is het niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk om regelmatig te veranderen van aanpak. Met een vaste trainer is er een groter risico op verveling of een minder intensieve training met een verminderd resultaat tot gevolg.

Het vinden van een trainer met een andere, meer creatieve aanpak van de training zonder dat je vast komt te zitten aan langdurige contracten is niet eenvoudig. De Cycle Coach bespreekt graag de wensen voor een creatieve training met een andere aanpak, waarmee de leden uit hun comfortzone worden gehaald.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met de Cycle Coach voor meer informatie of het maken van een afspraak.
NAAR CONTACT